fbpx
< Back

Părul tău: despre șuvițele lejere

martie 15, 2020 Categoria:Uncategorized @ro Autor: Cepraga Nina

Modul în care îți coafezi părul poate fi un atu important atunci când vrei să impresionezi. Un alt tip de coafură de nuntă pe care merită să o iei în calcul este cea însoțită de șuvițe lejere. Schimbarea poate fi mică, însă efectul ei va fi cu siguranță observat de cei din jur. Află de ce!

Acestea avantajează pe oricine și mai ales persoanele care au fața rotundă. Secretul pentru o coafură reușită sunt șuvițele lăsate pe față. Acestea corectează forma feței, o alungesc, ascunde urechea și, în unele cazuri, diminuează efectul gâtului larg.

Mai mult, adaugă delicatețe feței, oferă feminitate și scoate în evidență ochii. Cu doar câteva șuvițe coafura ta va avea de câștigat, în plus, acestea sunt indicate și femeilor care au un păr cu puțin volum.

Dezavantaje. Vremea de afară și structura firului de păr sunt, de multe ori, principalele cauze de ce șuvițele nu rezistă pe tot parcursul zile, ținând cont că acestea vin chiar în față. Dacă vor fi atinse constant își vor pierde forma și vor distruge imaginea coafurii. Ceea ce nu ne dorim.

Sfatul stilistului. Tot mai multe mirese sunt nesigure atunci când vine vorba de a lăsa sau nu câteva șuvițe pe față în coafură. Indiferent de decizia luată, coafura ta poate conține șuvițe doar în prima parte a evenimentului tău: sesiunea foto, înscriere sau cununie. Ulterior, stilistul tău poate oferi câteva agrafe mici și instruirea necesară să le poți prinde astfel încât să nu-ți creeze disconfort în cea de-a doua parte a evenimentului: dans și banchet.

 

Până data viitoare.
Cu drag, Elena Petrache!

Articole Recomandate
Produse Recomandate

Vezi toate produsele...