fbpx
< Back

Top 8 produse de styling recomandate de Elena Petrache

martie 31, 2020

Atunci când coafezi, este deosebit de important să folosești produsele de styling corespunzătoare fiecărei etape și tipului de păr. Citește articolul de mai jos și descoperă 8 produse de brand pentru o coafură demnă de covorul roșu, recomandate de Elena Petrache.

Fixativ pentru păr Natural Hold de la CHI – pentru un efect de lifting și textura coafurii

Este alegerea perfectă pentru pregătirea părului înainte de ondulare, coafarea părului fin, aranjarea în zona feței, bretonului, pentru a evita efectul de păr îngrelat. În cazul elementelor texturate se folosește fixativul cu aerosoli fixare puternică Firm Hold, același brand.

Luciu de păr Shine Infusion de la CHI pentru strălucire

Înmoaie șuvița, repară părul uscat/degradat oferind hidratare și diminuează puterea fixativului în cazul supraîncărcării părului. Se aplică în cazul modelării șuvițelor, părului mat și netezește firele rebele.

Ceară spray de la Label.m pentru textură, definire și separare

Ceara lichidă este perfectă pentru a executa coafuri texturate cât și pentru a fixa împletituri. Oferă protecție termică, descurcă firele de păr, redă strălucirea și îmbunătățește vizibil aspectul coafurii. Se aplică imediat după ce folosim pieptenul sau degetele pentru a textura coafura. Nu are grad de fixare.

Dry Shampoo – reîmprospătarea firelor de păr

Disponibil în două forme, pentru părul blond și brunet, acesta se aplică pe părul subțire, fără volum, atât la nivelul rădăcinilor și pe toată lungimea lui. Este un suplinitor al pudrei clasice, utilizată pentru tapare și volum, care nu încarcă părul.

Sea Salt Spray de la Label.m utilizat pentru tehnica beach waves

Se aplică în faza inițială a coafurii, înainte de crearea buclelor propriu zise. Creează un păr cu textură, mai des, în același timp conferindu-i mișcare și separare în șuvițe individuale. Protejează împotriva coafării cu căldură și a razelor UV. 

Spray Anti-Frizz pentru toate tipurile de păr

Protejează părul împotriva deteriorării provocate de factorii termici, are un efect puternic anti-electrizare și ajută la uscarea lui cu până la 35% mai repede.

Pudră clasică Label.m – ridică rădăcinile și redă volum

Disponibilă pentru părul blond și brunet, aceasta se aplică doar la rădăcină înainte de taparea părului.

Fixativ Lichid Label.m fixare extra strong

Se pulverizează după finisarea coafurii pentru rezistență maximă. La fel, fixativul lichid este alegerea perfectă în cazul unei coafuri pe bază de valuri.

Pe locui, fiți gata – coafați!

Toate produsele au fost testate și recomandate de trainer&hairstylist Elena Petrache!

!!! 10% OFF la toate produsele de styling pe www.elenapetrache.ro cu codul promoțional #stauacasă !!!

 

Produse Recomandate

Vezi toate produsele...