fbpx
< Back

Despre extensiile de păr atunci când ne coafăm

ianuarie 26, 2020 Categoria:Uncategorized @ro Autor: Cepraga Nina

Coafura unei mirese este creată să inspire eleganță și romantism, exprimând în același timp personalitatea celei care o poartă. Cum orice mireasă își dorește să strălucească în ziua nunții, ți-am pregătit un articol dedicate extensiilor de păr.

Când recurgem la extensii atunci când ne coafăm? Crezi că dacă ai părul scurt sau rar ai variante limitate în ceea ce privește coafura? Greșit! Pentru coafurile texturate, părul rar se potrivește perfect. Cu cât firele sunt mai lungi și părul mai des cu atât este mai dificilă ascunderea lui în coafură.

Părul de lungime medie și densitate normală se bucură de farmecul său natural, astfel că extensiile sunt inutile pentru realizarea unei coafuri, în special cocurile. Pentru bucle bogate, împletituri grecești sau coafuri mari se poate recurge la asemenea tehnică doar dacă lungimea părului este deasupra omoplatului. Textura buclelor va diminua din lungimea lui naturală.

Extensiile din păr natural. Atunci când îți alegi extensiile, cea mai bună decizie sunt cele din păr natural. Extensiile din fibre sintetice nu pot fi supuse temperaturilor ridicate, nu pot fi coafate cu ondulatorul, placa sau foehnul, nu se poate imita efectul volum și doar distrug imaginea unei coafuri texturate.

Mai mult, în cazul primei utilizări, este important să fie bine spălate, deoarece substanțele cu care au fost prelucrate anterior nu permit coafarea lor corectă.

Culoarea și textura extensiilor de păr. Dacă firele tale de păr sunt subțiri, atunci optează pentru extensii cu o textură asemănătoare. Cele cu fire groase, deși sunt mai rezistente, vor ieși în evidență într-un mod neplăcut.

Nu te speria dacă nuanța va fi un pic diferită, aranjate frumos, ele se vor pierde în coafură și vor oferi un joc de culori atrăgător.

Extensii de păr cu clip on sau permanente? Clip on este răspunsul corect, fiind și cea mai rapidă metodă de a aduna în lungime (mai puțin de 5 minute), se prind foarte ușor de părul tău datorită clipsurilor și se pot refolosi.

Extensiile permanente necesită efort în plus din partea stilistului, în special când se ajunge la părțile laterale și zona din față. Nu toate coafurile suportă extensii permanente, la fel cum nu toate extensiile pot fi ascunse sub părul natural.

Secretul unei coafuri care să impresioneze se află în îndemânarea hairstylistului. Acesta va trebui să analizeze amănunțit structura părului miresei, schema după care au fost aplicate extensiile, să creeze schematic coafura și să se asigure că părul natural poate acoperi toate zonele. Dacă nu se obține acoperirea totală, stilistul tău va fi acolo să te ajute în alegerea altei coafuri care să te avantajeze.

Pe curând,
Elena Petrache.

Articole Recomandate
Produse Recomandate

Vezi toate produsele...