fbpx

Piepteni și Perii

Afișez 1 - 16 din 28 de rezultate

Piepteni și Perii Profesionale

La fel de importante precum produsele cu care ne răsfățăm părul sunt și periile sau pieptenii pe care îi utilizăm. Pentru un păr sănătos, aranjare fără cusur sau o tunsoare reușită, produsele de calitate sunt cheia. În conformitate cu diverse tipuri de păr, ,,instrumentele’’ folosite trebuie să fie adecvate. 

Magazinul vă propune un asortiment variat de produse profesionale potrivite tuturor scopurilor și efectelor, printre care: perii de păr cu fire speciale pentru extensii de păr ce nu le deteriorează, perii cu sistem tangle free, perii rotunde, de diverse diametre, pentru profesioniști cu acoperire tourmalină și fibră de neylon rezistent la temperaturi ridicate, perie pentru păr ud, perie concavă, perie pentru uscarea părului, piepteni de carbon făcuți din material carbon ultra rezistent (potrivit chiar și tunsorilor realizate cu foc), pieptene în stil japonez, piepteni cu acoperire inovaționalaă FIBER PRO cu rezistență termică ridicată. 

Pieptenii și periile Stavver prezentate în magazinul online se deosebesc printr-o multitudine de variații ce acoperă toate nevoile consumatorilor, atât pentru profesioniștii în hairstyling, cât și pentru iubitorii de produse de calitate pentru părul lor în condiții de casă.